Over Remon

Samen creëren we een klimaat van overzicht, flexibiliteit en balans waarbij effectief stappen gezet worden. Geen uitdaging is meer te groot.

Van oorsprong is Remon Zwaan (1968) projectleider. Zijn werkervaring heeft hij met name opgebouwd als productie- en opnameleider bij Joop van den Ende Televisie en Theaterproducties. In die rol kreeg hij te maken met allerlei bijzondere vraagstukken. Hij deed ervaring op met verschillende organisatieveranderingsprocessen en kreeg een breed inzicht in groepsprocessen. De grote verscheidenheid aan persoonlijkheden, tijdsdruk en werkmethoden inspireerden hem om zijn kennis hierover verder te ontwikkelen. Later werd hij directeur/eindredacteur van een a-typische online onderneming Startkabel.nl waarbij hij met een team thuiswerkers en vrijwilligers nieuwe uitdagingen moest aangaan inzake communicatie en motivatie.

Remon is als gediplomeerd counselor-coach en trainer in staat om de bagage dat men met zich meedraagt goed te schatten en overzicht te scheppen. In zijn gereedschapskist heeft hij een breed aantal effectieve vaardigheden verzameld waarmee hij jou zeker kan ondersteunen.